Werkwijze

  • Consulten: In een eerste gesprek kijken beide partijen of een goede samenwerking mogelijk is. Is de cliënt voldoende gemotiveerd en in contact met de realiteit? Kan de cliënt mij en de werkmethode voldoende vertrouwen schenken? Als we beiden vinden dat er voldoende mogelijkheden zijn kunnen we onze samenwerking opstarten. Eerst wordt een grondige analyse gemaakt van het onbewuste levensplan. Zo kom je te weten welke beslissingen je als kind genomen hebt over het leven en over jezelf. Maar, waar in je wezen laat de problematiek zich het duidelijkste zien? Op fysiek, gevoelsmatig, mentaal en/of spiritueel niveau? Je doen en je laten wordt dus nog steeds bepaald/beperkt door je verleden. Ik deel deze kennis bewust met jou. Ik kan je aangepaste opdrachten en oefeningen aanreiken om dit vrij te maken. Zo maak je nieuwe eigen keuzes en baken je je doel af. Deze methode is intensief, krachtig en vraagt je totale inzet. De behandeling eindigt wanneer jij jouw doel(en) bereikt hebt.
  • Cursussen: De deelnemers worden, in een sfeer van vertrouwen, uitgenodigd om actief te zijn. We spreken af dat niemand het proces van anderen naar buiten brengt. Verder verwacht ik respect en verantwoordelijkheid naar jezelf en de anderen toe. Ik begin en eindig de cursus graag stipt. Soms kom je in een proces dat om meer tijd en ruimte vraagt dan mogelijk in het groepsproces. Dan is een privé consult aangewezen. Dit is een extra ondersteuning die ik je wil aanbieden.
    Mensen die nog nooit een cursus bij mij volgden, kunnen beter van tevoren even kort telefonisch overleggen of een kennismakingsgesprek aanvragen. Het hangt ook van je persoonlijke problematiek af of je, al dan niet, nood hebt een voorafgaande scriptanalyse. Dit is een privé-initiatief en niet gesubsidieerd. Om de kwaliteit te garanderen wordt er enkel in kleine groepen gewerkt van 6 à 10 mensen.
  • Lezingen: In principe kunnen organisaties putten uit het bestaande cursusaanbod of mij om een lezing op maat vragen. Voor meer info gelieve naar mijn kantoor te bellen.