Caroline Steel

Sinds 1985 werkt Caroline Steel in een zelfstandige praktijk als begeleider. Zij werkt individueel en met groepen. Daarnaast heeft zij een open programma met diverse trainingen. Sinds 1991 is zij regelmatig gevraagd om trainingen op maat te maken voor diverse bedrijven en organisaties. Haar opleiding vangt aan in 1977 en sindsdien is zij een enthousiaste levenslange studente geworden.

Leven is een voortdurende verandering. Veranderingsprocessen onderzoeken, begeleiden en inviteren, genieten haar voorkeur. Als dit proces optimaal kan verlopen, schept dit nieuwe energie en vitaliteit bij de deelnemers. Zo verkrijgen we een dynamisch groeiproces. Zij doet onderzoek naar mannelijkheid en vrouwelijkheid en wat een invloed dat heeft op diverse terreinen. Het bestuderen van de filosofie is van iets recentere datum. Het is een uitdaging om ook voor deze kennis een gepaste vorm te zoeken die bruikbaar is op het werkveld.

Daarnaast is zij, van huize uit, kunstenares in meerdere disciplines. Zie voor foto’s bij Galerij. Zij onderzoekt de relatie tussen creativiteit, dynamiek en enthousiasme in professionele contexten. Zij inviteert bedrijven om tot vitale werkrelaties te komen. Waardoor er minder ziekte en verloop is. Centraal staat dus de goede binding met je team. Organisch groeien, veranderen, …