Archief Agenda

VALENTIJNTENTOONSTELLING

Kom samen met je geliefde genieten van de schoonheid van portret en naakt. Je kan een opdracht plaatsen voor een dubbelportret van jullie beiden. Of zoek samen uit welk juweel er past om jullie liefde te vereeuwigen. Vb. in een ring, een teken van verbondenheid. Ik werk volledig op maat en budget van de klant. Laat je raken door de liefdesgedichten in de gedichtenbundel. Vul een doosje met kunstkaarten en gedichten, naar eigen smaak. Of koop een kleine repro om te schenken.

*****************************************

Tentoonstellingen

Atelier Caroline Steel

Dag van de Ambachten

organisatie www.dagvandeambachten.be

Op deze site, staan dorpen en steden vermeld van de participerende kunstenaars en dit over gans Bëlgië.
Leuk voor een uitstap met de fiets of met de wagen. Trouwens, er is ook een recente fietskaart uit met de fietsknooppunten in onze regio.
Het zoete Waasland lonkt…..

U kan die dagen terecht in mijn atelier. Ik geef u uitleg over het schilderprocédé van olie op paneel en van pastel op papier. Tevens kan u mijn collectie juwelen bezichtigen. Die wordt volledig gepersonaliseerd. D.w.z., volgens uw uitstraling, vormen, kleuren en budget.
Op enkele momenten lees ik voor uit mijn gedichtenbundel. Diverse kunstkaarten zijn aanwezig. En een beperkte oplage repro’s.

Van harte WELKOM !

Zonnige groeten,
Caroline Steel

*****************************************************************************************

Ambachtelijk Weekend van het Waasland

De organisatie is in handen van Toerisme Waasland vzw, Grote Markt 45 te 9100 Sint-Niklaas. Het thema van di tjaar is de 18 de Eeuw.
Tel. 03.760.92.62
toerisme.waasland@oost-vlaanderen.be
http://www.toerismewaasland.be

Daar kan u voor 1 € een brochure krijgen van het ganse Waasland en Zeeuws-Vlaanderen waarop de dorpen en de kunstenaars vermeld staan die participeren.
Leuk voor een uitstap met de fiets of met de wagen. Trouwens, sinds kort is ook de nieuwe fietskaart uit met de fietsknooppunten in onze regio.
Het zoete Waasland lonkt…..

U kan die dagen terecht in mijn atelier. Ik geef u uitleg over het schilderprocédé van olie op paneel en van pastel op papier. Tevens kan u mijn collectie juwelen bezichtigen.DIe wordt volledig gepersonaliseerd. Dwz, volgens uw uitstraling, vormen, kleuren en budget.
Op enkele momenten lees ik voor uit mijn gedichtenbundel. Diverse kunstkaarten zijn aanwezig. En een beperkte oplage repro’s.

Van harte WELKOM !

Zonnige groeten,
Caroline Steel

*********************************************************************************************

Workshops

In essentie – schilderatelier

In mijn atelier is er plaats voor mensen die het experiment willen aangaan zichzelf, al werkend met klei, potlood en verf, beter te leren kennen. Het accent ligt hier niet op het artistieke, noch het technische, maar wel op de waarde die deze ervaring kan hebben voor jezelf. Je werkt hier in volledige vrijheid. Al werkend en zoekend laat je een proces ontstaan. Deze aarzeling laten gebeuren schept ruimte. Daarin ligt de betekenis voor jezelf. Op jouw vraag kunnen we het werkstuk bekijken en analyseren. Ik zie het werk als een projectie vanuit je onbewuste. Het bewust maken van deze inhouden behoort tot de mogelijkheden van deze cursus.

Meebrengen:
– je eigen favoriet werkmateriaal, borstels, papier, verf, klei ..
– je eigen lunchpakket of ter plekke aan te kopen